Заявления за безплатни с ваучери могат вече да се подават в

...
Заявления за безплатни с ваучери могат вече да се подават в
Коментари Харесай

МТСП: Хора в неравностойно положение могат да подават заявления за дигитално обучение

Заявления за безплатни с ваучери могат към този момент да се подават в Агенцията по заетостта. За това припомниха посредством обява в формалната си фейсбук страница от Министерството на труда и обществената политика (МТСП).

От тази опция могат да се възползват работещи и безработни хора в неравностойно състояние, които не имат или имат ниска степен на цифрова просветеност и обучение. Всеки учащ се има право да получи един ваучер за образование за придобиване на базово и един ваучер за приблизително равнище на цифрова подготвеност, акцентират от МТСП.

Припомняме, че от 21 декември Агенцията по заетостта започна приема на заявки за образование с ваучери за придобиване на цифрови умения за цифрова подготвеност.

Допустимите форми на образование са присъствена и отдалечена. Необходимо е попълване на електронно заявление. В заявката за присъединяване жителите следва да попълнят всички наложителни полета.

След подаването, на посочения имейл адрес, кандидатстващият ще получи информация за номера, под който е регистриран в системата на Агенцията, прецизираха от ведомството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР